…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Γιατί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και σαρκοβόρα ζώα μυρίζουν άσχημα ; ΤΑ ΖΩΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

Σχόλια στην ανάρτηση ιστοσελίδας ksipnistere.blogspot.com
 

Ανώνυμος είπε...  ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ; ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.. ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.. ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.. ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΙΑ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΣ.. ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΝΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΙΨΑΣΜΕΝΟ.. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΗΚΩΝΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΤΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΡΥΛΙΖΟΝΤΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΙ. ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝΕ.. ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΟΘΡΗΣΚΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΥΡΙΖΑΝΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΩ.. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΖΟΥΣΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ "ΖΩΩΔΗ" ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΥΑΝΕ.. ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.. ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝΕ; ΛΕΩ..ΜΗΠΩΣ;
18 Ιανουαρίου 2011 11:15 μ.μ. 

Βασίλης Καφαταρίδης είπε...
Στον φίλο 11:15. Μπορώ να σου εξηγήσω για την συμπεριφορά του σκύλου και μυρωδιές των λαθρομεταναστών. Είμαστε ο,τι τρώμε, το έχουμε ακούσει αυτό πολλές φορές. Οι Μογγόλοι, Τούρκοι, Καζάχοι, σχεδόν όλοι οι μουσουλμάνοι τρώνε κάθε μέρα μόνο κρέας, κρέας, κρέας, πτώματα, γαλακτοκομικά, τίποτα άλλο και μυρίζουν απαίσια (γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καζακστάν), όπως και όλα τα σαρκοβόρα ζώα. 
Αν εγώ τρώω μόνο πορτοκάλια πχ, θα μυρίζω πορτοκάλια, αν τρώω πτώματα, θα μυρίζω όπως μυρίζουν πτώματα. 
Τα ζώα που τρώνε κρέας άλλων ζώων είναι επιθετικά και επικίνδυνα, γι αυτό γάβγισε ο σκύλος, έβλεπε επικίνδυνους ανθρώπους. 



Μαζική εξόντωση αδέσποτων ψυχών ΜΕΣΑ στον χώρο του ΟΛΠ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ


ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ..

''Μόλις πριν μίση ώρα με πληροφόρησαν ότι από χθες το πρωί ξεκίνησε μαζική εξόντωση αδέσποτων σκύλων μέσα στο λιμάνι, στον Ελληνικό τομέα του ΣΕΜΠΟ στο Ικόνιο.
Χθες το πρωί ξεψύχησαν περίπου 10-12 σκυλιά και σήμερα το πρωί στις 07:00 βρέθηκαν αλλά 6-7 νεκρά.
Ήταν όλα σκυλιά στειρωμένα, εμβολιασμένα που δεν είχαν δώσει κανένα δείγμα επιθετικότητας, αντιθέτως ήταν πολύ κοινωνικά γιατί ζούσαν ανάμεσα σε....
ανθρώπους που εργάζονται εκεί.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο "άνθρωπος" έκανε το θαύμα του και την '''ΚΑΛΗ'' του πράξη, εξοντώνοντας χωρίς κανέναν απολύτως λόγο αθώες ψυχές,
Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό γι' αυτό ζητώ την βοήθεια όλων όσων μπορούν να βοηθήσουν να βγει στη δημοσιότητα το θέμα αυτό για να βρεθούν οι ένοχοι της αποτρόπαιης αυτής πράξης.

Είναι αίσχος και ντροπή στην Ελλάδα του 2011 να καταδικάζονται σε θάνατο με τον πιο φρικιαστικό τρόπο πλάσματα που δεν επέλεξαν από μόνα τους να ζουν εκτεθειμένα στους δρόμους.
Πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθούμε εναντία στα κτήνη που ζουν ανάμεσα μας.
Περιμένω τις προτάσεις όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν για να μην μείνει το θέμα αυτό έτσι ατιμώρητο.

Τελευταίες αναρτήσεις